jún 8, 2021
8 Views
0 0

Megkezdődött annak az izraeli férfinak a pere, aki anyát és lányát gyilkolta meg Kaposváron

Written by

Az első fokon eljáró bíróság a vádlott távollétében folytat eljárást, tekintettel arra, hogy még nem született döntés az idén februárban Izraelben elfogott férfi kiadatásáról.

A törvényszék kedden és szerdán tanúkat, a bűncselekmény helyszínén a mentésben részt vett tűzoltókat, mentősöket, továbbá rendőröket hallgat meg az ügyben.

A vád szerint a most 32 éves elkövető 2018-ban Németországban ismerkedett meg az ott tanuló 21 éves magyar nővel. Kapcsolatuk komolyra fordult, a vádlott a párját a családjának is bemutatta Izraelben, a férfi többször tartózkodott szerelme és a nő édesanyjának kaposvári albérletében is.

(A legfrissebb hírek itt)

A nő anyja ugyanakkor nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, mert a férfi féltékeny volt, el akarta érni, hogy barátnője a felügyelete nélkül ne találkozzon más férfiakkal.

A vádlott agresszív, számon kérő viselkedése miatt a lány 2018 októberében szakított, de hamar kibékült vele, a férfi pár nappal később, október 21-én a sértetteknél tölthette az éjszakát.

Hajnalban átment párja édesanyjának szobájába, egy puha anyaggal befogta az alvó asszony száját és az orrát, amitől néhány percen belül megfulladt. Ezután hasonló módon a barátnőjével is végzett.

A vádlott tüzet okozott a lakásban cselekménye leplezésére. A tűz elől az erkélyre menekült, segítségért kiabált, a tűzoltók mentették ki.

A férfi nem sérült meg, de egy napot kórházban töltött, másnap gépkocsival Belgrádba, onnan repülőgéppel Izraelbe utazott, így még az előtt elhagyta Magyarországot, hogy a szakértői vizsgálatok eredményéből kiderülhetett volna: a sértettek nem a tűz miatt haltak meg.

Az ügyészség több emberen elkövetett emberölés és közveszély okozás miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Törvényszékhez.

(MTI)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kaposvar-kettos-emberoles-per/r47lfzm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?