máj 11, 2021
17 Views
0 0

Megkérdezték Tóth Csabától, hogy ő gyilkolta-e meg Sápi Attilát

Written by

Megkérdezték Tóth Csabától, hogy ő gyilkolta-e meg Sápi Attilát

Gulyás Márton a Partizán interjúsorozat újabb része során több olyan legendának próbált utánamenni, ami vissza-visszatér a zuglói körzetet 2014-ben és 2018-ben is megnyerő Tóth Csabával kapcsolatban. Egy idő után elkezdtek a váratlanul és nyomtalanul eltűnt Sápi Attila, zuglói önkormányzati képviselőről beszélni, akiről azt mondta az MSZP-s képviselő, hogy szeretné, ha előkerülne, és semmit sem tud az eltűnés körülményeiről. Ekkor jött hirtelen a kérdés, amire Tóth Csaba valószínűleg nem készült fel, és könnyen lehet, hogy politikustól még nem kérdeztek ilyet Magyarországon. Az MSZP országgyűlési képviselőjétől Gulyás ugyanis lényegében megkérdezte, hogy ölt-e már embert.

A teljes kérdés így hangzott:

Akár Sápi Attila, akár más személy vonatkozásában gyilkosságra utasítást, vagy te magad tevőleges cselekedetet végeztél-e valaha életedben?

Tóth ekkor érthetően lefagyott egy pillanatra, majd így folytatta:

Ezt most komolyan kérdezed? De most tényleg. Hát hogyan lehet ilyet kérdezni tőlem? Soha az életben meg nem fordulna a fejemben. Ez bántó. Ezzel még nem találkoztam.

Gulyás azonban kötötte az ebet a karóhoz, és nem engedte el a témát, hanem ütötte még kicsit:

De akkor miért van az, hogy mindenhonnan ez köszön vissza?

– hangzott el az újabb kérdés.

Tóth Csaba erre azt mondta, hogy ez a legenda, hogy őt összekötik Sápi Attila eltűnésével, vagy az, hogy ő lenne a zuglói parkolási maffia feje, az Várnai László független zuglói képviselői miatt van, aki egy rosszindulatú, összeférhetetlen ember. Ennek előzménye, hogy a Partizánban bejátszották azt a hangfelvételt, ahol Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, “hogyha én visszamegyek Zuglóba, ott engem elásnak” – utalva arra, hogy neki el kell jönnie a kerületből, mert polgármesterként súlyos konfliktusokba keveredett Tóth Csabával. Az igaz, hogy Tóth Csaba megfenyegetett a családoddal? Ne viccelj, hát többször. Ezek nagyon súlyos történetek. – felelte erre Karácsony egy kiszivárgott felvétel szerint. Tóth Csaba erre azt mondta, hogy Karácsony Gergely bíróság előtt vallotta, hogy az MSZP-s politikus sose fenyegette meg, és a hangfelvétel állítólag manipulált, és Karácsony tételesen cáfolta, hogy soha ilyen nem történt.

A Sopronból indult vállalkozó 2000-ben csatlakozott az MSZP-hez, mert tetszett neki a közösség, és mert baloldali értékrendben nevelték fel. Az őt korrupcióval vádoló Fekete-Győr András kijelentéseiről azt mondta Tóth Csaba hogy komolytalan és sose találkozott Fekete-Győr Andrással. Hadházy Ákosról, aki a Momentum színeiben indul majd az előválasztáson Zuglóban, azt mondta:

Hadházy a másik, akivel soha nem beszéltem. Értem én, hogy ő eljön onnan. Amikor én 12 százalékkal nyertem Zuglóban 2018-ban, ő ugyanannyival kapott ki a lakhelyén, ahol jól ismerik. Nem tudok elmenni Szekszárdra helyette, hogy ott megnyerjem

Azt is mondta még Hadházy ott induljon, ahol feltár ügyeket. Hogyha Hadházy a korrupció ellen harcol, ne Zuglóba keresse, mert ott nincsen.

Könnyű odajönni most nyerni. A Fidesz nem létezik Zuglóban. Az a munka, amit végeztünk, az meggyőzte az embereket, hogy nem a Fideszt kell, hanem a baloldalt kell támogatni.

Tóth Csaba szerint Hadházy összeférhetetlen, békétlen, nyughatatlan ember, aki elárulta korábbi pártját, a Fideszt, amikor a trafikmutyi-botrányt borította.

Forrás: 24.hu ; Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

pestisracok.hu/megkerdeztek-toth-csabatol-hogy-o-gyilkolta-e-meg-sapi-attilat/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?