márc 31, 2021
7 Views
0 0

Megjött a kormány legújabb felújítási programja

Written by
Húsvéti akció a Portfolio-nál!
Új akciónk keretében a március 31. és április 9. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 18.000 forintért lehet megvásárolni. Így lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá a legfrissebb hírekhez, a legfontosabb elemzésekhez és az exkluzív tartalmakhoz. Ráadásul még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. További részletek ide kattintva.

Ezek szerint a kormány támogatja a Magyar Templom-felújítási Program megvalósítását, olyannyira, hogy a pénzügyminiszternek május 31-ig 25,8 milliárd forintos forrást kell biztosítania erre a célra a Gazdaságvédelmi Alap fejezetének megfelelő kiadási során.

A következő feladat, hogy a forrás terhére 25,8 milliárd forint értékben kell létesíteni támogatási jogviszonyokat. Ez a miniszterelnök általános helyetteséhez tartozik (aki Semjén Zsolt), és amint rendelkezésre áll a közel 26 milliárd forintos összeg, azt követően azonnal létre kell hozni a szerződéseket.

Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó a taskenti Jézus Szent Szíve templomban tartott szentmisén 2021. március 30-án. Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

www.portfolio.hu/ingatlan/20210401/megjott-a-kormany-legujabb-felujitasi-programja-476722

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Ingatlan · portfolio.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?