ápr 28, 2021
6 Views
0 0

Megjelent a rendelet: ehhez kötik az edzőtermek használatát

Written by

Az eddigi, járványügyi előírás értelmében csak érvényes sportolói igazolással lehetett látogatni a sportlétesítményeket, azonban a négymillió oltotthoz kötött lazítás az edzőtermek működésén is változtat.

(A legfrissebb hírek itt)

A hétfőn megjelent rendelet kimondja: a négymilliós határt elérve edzőterembe, uszodába és jégpályára csak a vírussal szembeni védettséget élvezők, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek. Az intézkedés kitért továbbá a munkavállalókra is: ha a foglalkoztatott személy nem igazolja a helyszín vezetője felé védettségét, köteles maszkot viselni azokon a területeken, amelyeket a vendégek is látogathatnak.

Dechert Áron, a Magyarországi Edzőtermek Országos Szövetségének (MEDZOSZ) elnöke az Indexnek elmondta, nála jobban senki nem szeretné újra a mindenki számára elérhető, korlátozások nélküli testmozgást, de egy ilyen harmadik hullám után jó intézkedésnek tartja, hogy nem engedünk össze mindenkit mindenkivel. Megjegyezte: így legalább biztonságosan, félelmek nélkül edzhetünk.

A Szövetség támogatja az új szabályokat, de azt tanácsolja az operatív törzsnek, hogy az az esetleges csúszás miatt már a helyszínen kapott oltási igazolással is legyen lehetőség használni a létesítményeket.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/edzoterem-rendelet-vakcina-koronavirus/yxkdf8r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?