ápr 28, 2021
8 Views
0 0

Mégis lehet időpontot foglalni az AstraZeneca vakcinára, bár nem olyan egyszerű, mint gondolná

Written by

Szerda reggel számolt be arról a Blikk, hogy néhány órára elérhetővé vált az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) időpontfoglaló felületén a kínai Sinopharm mellett a britt-svéd AstraZeneca vakcina is, azonban rövid időn belül el is tűnt a lehetőség.

(A legfrissebb hírek itt)

Az, hogy a problémát mi okozza továbbra sem derült ki, az viszont igen, hogy eszközfüggő, tehát számítógépről, laptopról nem, de telefonos böngészőből továbbra is elérhető a foglalás, az AstraZenca vakcinára is. A csatolt képernyőképeken jól látható, hogy Budapesten például a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív osztályán míg Pécsett a Pécsi Tudományegyetem I.sz Belgyógyászati Klinikai Infektológiai I. szakembulencián lehet felvenni az oltást, de természetesen lakhelytől függően több oltóponton is elérhető a vakcina.

(Ez is érdekelheti: Kiderült: ennyi országban van jelen a koronavírus indiai variánsa)

Kipróbáltuk! Telefonos böngészőből tényleg elérhető a foglalás az AstraZeneca vakcinára is. /Fotó: Blikk

Kipróbáltuk! Telefonos böngészőből tényleg elérhető a foglalás az AstraZeneca vakcinára is. /Fotó: Blikk

Oltásra időpontot foglalni az EESZT felületén tud, melyet ide kattintva érhet el. A foglaláshoz érvényes regisztrációra, a TAJ-kártyájának számára, születési dátumára és az ön lakóhelyének/tartózkodási helyének megfelelő irányítószámára lesz szüksége.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-eeszt-idopontfoglalas-astrazeneca-telefonos-bongeszo/m87wwll

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?