Sze 26, 2020
15 Views
0 0

"Megijedtem" – Csonka András elárulta, mitől félt a legjobban, mikor kiderült: koronavírusos

Written by

A napokban jelentette be a hírt hivatalos rajongói oldalain Csonka András (55), miszerint ő is elkapta a koronavírust. Akkor még csak annyit írt, hogy nincsenek komoly tünetei, nem szorul komolyabb kezelésekre. Most azonban a Bors-nak adott interjújában beszámolt arról, hogy hogyan is éli meg a karantént és a vírust.

(A legfrissebb hírek itt)

Bár poénosra vette bejelentését, és csak úgy fogalmazott: ,,Most van csak az igazi Csonkarantén” – ennek ellenére nagyon is meg volt rémülve a színész.

– ,,Megijedtem, ahogy szerintem mindenki, hiszen egy új betegségről beszélünk, ami világszerte terjed és látjuk, hogy akár nálam fiatalabb embereknél is végzetes lehet. Átfut az ember fején, hogy csak ússzam meg enyhébb tünetekkel, ne legyen súlyos influenzatünet, lélegeztetőgép vagy még rosszabb. Amikor realizáltam, hogy enyhék a tüneteim és szerencsére már jobban vagyok, akkor a pihenésre és a nyugalomra koncentráltam.”

Eleinte az ízlését és a szaglását is elveszítette /Fotó: Isza Ferenc/

Eleinte az ízlését és a szaglását is elveszítette /Fotó: Isza Ferenc/

Jelenleg a mélyhűtőjének tartalmából él, ám nem kell egyedül megbirkóznia a helyzettel: baráti felajánlották segítségüket mindenben, be is vásárolnak neki. Színházai előadásai pedig elmaradnak, emiatt nyugalomban pihen.

Azért tartotta fontosnak megosztani azt, hogy ő is fertőzött, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a vírus igenis létezik és komoly dolog. A későbbiekben szeretne csinálni egy videós bejelentkezést is, amiben mesél a történtekről, és arról, hogy a nagy odafigyelés ellenére is bárkire lecsaphat a koronavírus.

(Kapcsolódó: Hoppá: megmutatta az otthonát Csonka András-videó)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Megint kiújult a hüvelyfertőzés? Ezt a 6 dolgot tegyük meg a tünetek esetén (x)
Tőzegáfonya: ok, amiért imádjuk ezt a szupergyümölcsöt (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/csonka-andras-koronavirus-karanten/fth788l

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?