okt 15, 2020
4 Views
0 0

Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot a sztárfocistról – A képkockák a szurkolóknál is kiverték a biztosítékot

Written by

A korábban az angol Manchester Cityben és a spanyol Espanyolban is megforduló támadót, valamint a klubvezetőt meglehetősen intim helyzetben kapták lencsevégre, a „korhatáros” képkockák pedig a szlovák fociszurkolóknál is kiverték a biztosítékot.

(A legfrissebb hírek itt)

A mobiltelefonnal készített, majd a sport24.sk birtokába került felvételen jól látható, amint a két férfi egy mélygarázsban ölelkezik, csókolózik, miközben többen elsétálnak mellettük. Majd a 66-szoros válogatott focista letolja a nadrágját, s miközben a kezébe veszi a péniszét, a klubvezető ráirányítja a mobiltelefonját. A portál szerint Weissék a Magas-Tátrában, egy luxushotelben pihentek a válogatottszünet alatt párjukkal.

A labdarúgót és ifjabb Ivan Kmotríkot, a Slovan alelnökét félreérthetetlen szituációban örökítették meg

A labdarúgót és ifjabb Ivan Kmotríkot, a Slovan alelnökét félreérthetetlen szituációban örökítették meg

– Sajnálatos, hogy valaki elég perverz ahhoz, hogy idegeneket videózzon le, majd közzé is tegye a felvételt, amit aztán kiragadva használnak fel – mondta Kmotrík.

– A párommal, Vladimírrel és a feleségével töltöttük együtt a hétvégét. Vlad nehéz időszakon megy keresztül, bántja az is, hogy egészségi problémái miatt nem lehetett a nemzetközi kupákban a csapat segítségére, szerintem teljesen normális, hogy közeli barátjaként megölelem és támogatom. Emberi érzelmek törtek fel, azt viszont elismerem, a videó vége vállalhatatlan, emiatt elnézést kérek Vlad nevében is.

A csatár letolta a nadrágját és megfogta a férfiasságát

A csatár letolta a nadrágját és megfogta a férfiasságát

Mindkettejüknek voltak már korábban is botrányaik: Weisst 2016-ban ittas vezetéssel vádolták, Kmotríkot pedig náci karlendítés és egy biztonsági ember megtámadása miatt büntették.

– Régóta jóban vannak, Weiss februárban Katarból hazatérve alá is írt a Slovanhoz. Neki egyébként állandóak a balhéi, egy napra mindenki felháborodik, aztán holnapután megcsinálja a következőt. Jellemző, hogy a felvételekre egyáltalán nem is reagált – mondta lapunknak a szlovák fociban jártas forrásunk.

Weiss (balra) és Kmotrík együtt töltötte a hét végét a Magas-Tátrában, kikapcsolódtak, mulattak

Weiss (balra) és Kmotrík együtt töltötte a hét végét a Magas-Tátrában, kikapcsolódtak, mulattak

Rendkívül kínos ügyek

Weisst 2016-ban rövid időre kitették a válogatottból, miután ittas vezetéssel gyanúsították – végül a vádat ejtették ellene, mivel három szemtanú állította, nem ő vezette a kocsit, amelyben tízen utaztak. 2018-ban aztán több csapattársával együtt belevetette magát az éjszakába egy vereség után, ami miatt Ján Kozák (66) szövetségi kapitány lemondott. Utódjával, Pavel Hapallal (51) pedig annyira összerúgta a port, hogy 2018 végén kijelentette, irányítása alatt nem játszik a nemzeti csapatban.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/meleg-helyzetben-a-slovan-sztarcsatara/d373yqx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?