nov 22, 2020
4 Views
0 0

"Még nyilván dúlnak az érzelmek, meg az indulatok bennem" – Szakításáról vallott Osvárt Andrea – videó

Written by

Ahogy a Blikk is beszámol róla, a Dancing with the Stars szombat esti adásában Osvárt Andrea és táncpartnere, Suti András esett ki. A produkció előtti kisfilmben Andrea elárulta, hogy bár a műsort nagyon élvezi, a magánélete nem alakult ilyen fényesen: zátonyra futott a párkapcsolata.

(A legfrissebb hírek itt)

“Az én párkapcsolatom véget ért és nem akartam, hogy ez látszódjon rajtam a műsorban, mert azért még nyilván dúlnak az érzelmek, meg az indulatok bennem, és ezeket így magamnak szeretném megtatani” – mondta.

“Ez a műsor számomra továbbra is egy terápia. Boldogsághormont termel a tánc, tehát nem csak a testet, a lelket is gyógyítja, amira most igen nagy szükségem van. Úgyhogy ezért is nagyon boldog vagyok, hogy tudjuk folytatni” – tette hozzá Andrea, aki végül sajnálatos módon végül kiesett a szombati versenyből. Tőle és táncpartnerétől a sztárchat keretében kérdezhetnek most a Blikk olvasói. A részleteket itt találja.

Osvárt Andrea először a Sziget Fesztiválon mutatkozott új párjával. Akkor annyit árult el róla, hogy valóban együtt vannak, András civil, üzletember. Később januárban, egy interjúban beszélt új kedveséről: elmondta, hogy lassan bontakozott ki a szerelmük, nem akart semmit sem elsietni. Azt is elárulta, hogy először az tetszett meg neki a férfiban, hogy régimódi stílusban udvarolt, nem úgy, ahogy az a mostani, felgyorsult világban szokás. Először száz vörös rózsát küldött neki, ami Andreának nagyon imponált.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Forralt bor, gyömbér, fahéjas alma: illatokkal is hangolódhatunk az ünnepre (x)
Most kell spájzolni! Így vásárolhatunk olcsóbban a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/osvart-andrea-szakitas-parkapcsolat-vallomas-sancing-with-the-stars/e96j6rt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?