ápr 17, 2021
5 Views
0 0

Még mindig várni kell: Kisvárdán sem lett bajnok a Ferencváros

Written by

8 perce

A Fradi a Kisvárda ellen is döntetlent játszott, még mindig nem bajnok /Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Fradi a Kisvárda ellen is döntetlent játszott, még mindig nem bajnok /Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Már a múlt héten bajnoki címet ünnepelhetett volna a Ferencváros, de a Puskás Akadémia ellen 1-1-es döntetlent ért el. Szombat délután ott volt az újabb esély, de ezúttal a Kisvárdát nem sikerült idegenben legyőzni a zöld-fehéreknek. A 0-0-val ismét elodázták a bajnokavatást.

Az első félidőben a Ferencváros birtokolta többet a labdát, de helyzetet inkább a Kisvárda alakított ki. A Fradi kapujában először kezdett Bogdán Ádám, és az első 45 percben inkább neki akadt több tennivalója. Egyetlen lövés sem okozott gondot neki, a Fradi sokkal visszafogottabban futballozott.

(A legfrissebb hírek itt)

A második játékrészben aktívabbak lettek a vendégtámadók, de így sem sikerült különösen nagy lehetőséget kialakítani. Az utolsó negyedórára három cserével frissített Szerhij Rebrov, de jelentős változás nem állt be a mérkőzésen, maradt a gólnélküli döntetlen.

Jelen állás szerint a Fradi 14 ponttal vezeti a bajnokságot a Puskás Akadémia előtt, amely majd vasárnap lép pályára az MTK ellen. Amennyiben a felcsútiak nem nyernek a kék-fehérek ellen, a Fradi már vasárnap bajnok lesz. Ha nyer a Puskás, akkor a zöld-fehérek a keddi, Újpest elleni találkozó után ünnepelhetnek.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Minden, amit a férfiak legfontosabb szervéről tudni lehet (x)
labdarúgás Ferencváros bajnoki cím Fradi

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/labdarugas-ferencvaros-nb-i/9z92stz

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?