jún 3, 2021
6 Views
0 0

Még mindig terítéken a Giro d’Italia budapesti rajtja

Written by

Folynak a tárgyalások a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny jövő évi magyarországi rajtjáról, írja az MTI.

Az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Révész Máriusz a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, az első három szakasz magyarországi megrendezéséről tárgyalnak. Az eredetileg 2020-ra tervezett budapesti nyitány útvonala megmaradt, már csak apróságokat kell tisztázni az olaszokkal.

Valter Attila is részt vett az eseményen, aki három napig élen állt összetettben az idei Girón. Elárulta, hogy a körülmények miatt mentálisan volt nehezebb dolga ezúttal, jövőjéről pedig annyit mondott, mindhárom Grand Touron szeretne részt venni.

Ám ha innen indul, bevállalok egy harmadik olasz körversenyt is

– mondta annak kapcsán, hogy Budapesten rajtolhatna 2022-ben a Giro.

Az olasz körverseny 2020-ban a koronavírus-járvány miatt nem indulhatott a magyar fővárosból, el is kellett halasztani az eredeti időpontjáról a pandémia miatt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/06/03/giro-ditalia-2022-budapesti-rajt/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?