ápr 29, 2021
7 Views
0 0

"Még mindig nem vagyok százszázalékos" – Továbbra is érzi magán a poszt-covid tüneteket a 93 éves Baranyi László

Written by

Továbbra is érzi magán a poszt-covid tüneteket Baranyi László! Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a 93 éves színész is elkapta a koronavírust, tüdőgyulladás és tüdőembólia alakult ki nála, kórházba kellett szállítani.

(A legfrissebb hírek itt)

Szerencsére a Família Kft. legendás nagypapája sikeresen legyűrte a betegséget, és hazatérhetett azóta a kórházból, bár mint mondja, volt, hogy megérintette a halál szele. Azóta otthonában lábadozik, de még mindig nem mondaná magát teljesen gyógyultnak, mivel több poszt-covid tünet is nehezíti mindennapjait.

„A vírus legyengítette a szervezetemet. Nagyon sokat fogytam, a karom pedig olyan vékony, mint tinédzserkoromban. Még mindig nem vagyok százszázalékos. A szaglásom is csak ötvenszázalékos” -vallotta be Baranyi, aki, mint mondja, mindig igyekszik a dolgok pozitív oldalát nézni.

“Nem panaszkodhatom semmire, bár elismerem, a betegséget illetően voltak nehéz pillanatok. Viszont itt vagyok, legyőztem ezt a fránya vírust.”

Azért, hogy a lehető leghamarabb visszanyerje régi formáját, a színész minden nap edz is:

„Reggelente felkelek, és már az ágyon ülve bemelegítem a lábaimat, a kezeimet, aztán jöhet az intenzívebb torna. Van egy 4-5 kilós vasalónk, na én azt szoktam emelgetni. Muszáj, mert a vírus legyengítette a szervezetemet.”

(Ripost)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/poszt-covid-tunetek-baranyi-laszlo-vallomas/ekmxdzf

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?