ápr 30, 2021
5 Views
0 0

Meg lehet-e tanulni az adatokból, kik a jó kamionsofőrök?

Written by

Ha túllépünk az üzemanyag visszaélések visszaszorításának kérdésén, a kamionok nyomkövetési adatai igazi aranybányát jelentetnek.

Biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum témákkal folytatjuk

Május 18-19-én lesz HWSW free! meetup-sorozat következő állomása.

Biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum témákkal folytatjuk Május 18-19-én lesz HWSW free! meetup-sorozat következő állomása.

A sofőrök rangsorolása, a fuvarok árazása, az ideális útvonalak kiválasztása mind-mind olyan terület, ahol a gépi tanulási algoritmusok segítségével jelentős megtakarítások érhetők el. Gáspár Csaba, a Dmlab vezető data scientistje HWSW free! meetup-sorozat machine learning állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában néhány technológiai, algoritmikai kérdésen túl rávilágít arra is, hogyan lehet kisebb pilot projekteken, adat-alapú döntéstámogató megbízásokon keresztül oda eljutni, hogy egy üzemeltethető, real-time működő sofőrtámogató rendszerünk legyen. Az előadás kitér arra is, hogy milyen kihívásokat hoz, ha az adatok irányába éppen most nyitni készülő szervezet szakértőivel kell együtt dolgoznunk. 5 év, 8 projekt és két termék története dióhéjban.

www.hwsw.hu/video/118/kamion-gps-nyomkovetes-sofor-adat-data-science-hwsw-free-gaspar-csaba-dmlab.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?