márc 28, 2021
5 Views
0 0

Meg akarja hódítani Hollywoodot a hidegvérű sorozatgyilkos, aki több mint 20 embert ölhetett meg

Written by

A „Kígyóként” is ismert francia férfi, akinek élete és rémtettei egy sorozatot is inspiráltak, mely a The Serpent címmel jelent meg, jelenleg egy kettős gyilkosság miatt kiszabott húszéves börtönbüntetését tölti Nepálban. Emellett több mint húsz ember megölésével vádolják, amelyeket ázsiai országokban követett el az 1970-es években. Sobhraj azonban sosem ismerte be bűnösségét.

(A legfrissebb hírek itt)

– Ártatlan vagyok, két-három hét múlva kiengednek. Szívesen adok interjút, de előbb szükségem lenne Richard Branson és Jeff Bezos exfeleségének elérhetőségére, mert szeretném nekik eladni a filmjogokat – magyarázta a Mirror című brit napilap riportjában Sobhraj, aki állításával ellentétben 2024-ig rácsok mögött marad.

(Ez is érdekelheti: Saját cellájában ölték meg a sorozatgyilkost, Roger Reece Kibbe-t)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
6 különleges ajándék nőknek húsvéta (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/charles-sobhraj-sorozatgyilkos-filmsztar-lenne/nkq140f

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?