okt 12, 2020
4 Views
0 0

Médiatanács: jó eséllyel pályázhat a Klubrádió a 92,9 MHz-re

Written by

Médiatanács: jó eséllyel pályázhat a Klubrádió a 92,9 MHz-re

A Klubrádió jó eséllyel pályázhat a Budapest 92,9 MHz frekvenciapályázatán – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hétfőn az MTI-vel.

A testület közleményében kifejtette: a tanács elfogadta és honlapján véleményezésre közzétette a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra. A jövő februárban lejáró jogosultságon jelenleg a Klubrádió hallgatható, a felhívástervezet értékelési kategóriái között pedig egyebek mellett szerepel a médiaszolgáltatási tapasztalat, de a Klubrádió pluszpontot kaphat azért is, mert eddig is a 92,9 MHz frekvencián sugározta műsorát – hangsúlyozta a médiatanács.

Kiemelték, a pályázati eljárások előkészítéséért felkérték az NMHH-t a Budapest 95,3 MHz és a Budapest 89,5 MHz frekvenciák tervének kidolgozására, az előbbin korábban a Klubrádió szólt, utóbbin a Music FM működött.

A testület közölte továbbá, hogy egy győri és egy tihanyi frekvencia is pályázhatóvá vált. A Tihany 97,6 MHz helyi és a Győr 96,4 MHz körzeti frekvenciák pályázati felhívásaira november 10-éig és 18-áig lehet benyújtani az ajánlatokat.

A marcali TaVi TV szolgáltatója pénzbírság nélküli figyelmeztetést kapott, amiért a közönség nem reklámformában találkozott a hirdetési tartalommal – közölték.

Egy év múlva már piacvezető lenne a frissen indult Telex.hu

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201012-mediatanacs-jo-esellyel-palyazhat-a-klubradio-a-92-9-mhz-re

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?