máj 5, 2021
4 Views
0 0

Mától lehet Eb-jegyet venni a magyar szurkolóknak!

Written by

A belépők első részét még 2019-ben lehetett megvásárolni, de a kijutó csapatok biztossá válásával újabb helyek nyílnak meg a résztvevő országok számára.

A jegyértékesítés a kizárólag a magyar szurkolók számára indul 14 órakor, ezek megvásárlásához UEFA-fiókra van szükség, a belépőket a vásárlás sorrendjében kapják meg a tulajdonosok – tudatta az mlsz.hu.

Az UEFA értékesítései oldalán, a jegyvásárlás gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a vásárlásgombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba, valamint megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetők el.

Az MLSZ felhívja a figyelmet a meccsrészvétel feltételeire:

  • A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.
  • A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.
  • Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek belépéskor.

Borítókép: Kisbenedek Attila / AFP

index.hu/sport/futball/2021/05/05/matol-lehet-eb-jegyet-venni-a-magyar-szurkoloknak-/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Futball · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?