márc 30, 2021
6 Views
0 0

„Másodszorra már nem poén” – Azt hitték, a férfi viccel a Habsburg névvel

Written by

Ahogy a címe is ígéri, uralkodó családok életébe pillanthatunk bele. Megtudhatjuk, mi lesz Angliával II. Erzsébet után, mekkora nőcsábász volt a monacói Albert herceg, kik az uralkodóházak legkapósabb szinglijei, legcukibb gyerekei, de olvashatnak arról is összeállítást, hogy mely koronás fő milyen kutyát tart.

(A legfrissebb hírek itt)

Magyarországot az utolsó király, IV. Károly unokája, Habsburg György képviseli, a vele készült exkluzív interjúból egy kis részlet kedvcsinálónak:

„Innsbruckban jártam a jogi egyetemre, s az első jogtörténeti órán, szokásommal ellentétben, az első padba ültem le. Bejött a professzor, a kezembe nyomta a jelenléti ívet, hogy írjam alá, aztán adjam körbe. Aláírtam, továbbadtam, aztán hátulról olyan furcsa nevetgélést hallottam. Amikor az ív visszaért a professzorhoz, ránézett, elkomorult, újra odaadta: ‘Még egyszer, de most már komolyan!’ Csak akkor néztem rá a papírra, és kiderült, hogy a többiek azt hitték, hülyéskedek, ezért ők is ezt tették. Mindenki odaírta, ami eszébe jutott: John F. Kennedy, Arnold Schwarzenegger… Mivel mást nem tehettem, az új papírra is ráírtam, Habsburg György, majd odaadtam a mellettem ülőnek. Az rám nézett, aztán halálosan komolyan azt mondta: egyszer jó volt viccnek, de másodszorra már nem poén…”

(Ez is érdekelheti: Megszületett II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg tizedik dédunokája)

Ne feledjék, csütörtökön a Blikkben: „Koronás fők” melléklet!

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronas-fok-melleklet-blikk-habsburg-gyorgy/tqe1glz

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?