okt 15, 2020
5 Views
0 0

"Másnak rozoga ház, nekem a gyerekkorom" – Horváth Tamás büszkén mutatta meg a romos épületet, ahol élt – fotó

Written by

6 perce

Tolna megye Horváth Tamás szülőház gyerekkor

Horváth Tamás/ Fotó: RAS-archívum

Horváth Tamás/ Fotó: RAS-archívum

Blikk-információ Blikk-információ

A Road Movie sorozat keretén belül forgatott klipet nemrég Hortváth Tamás, a projekt koncepciójának megfelelően ott, ahol felnőtt annak idején – Tolna megyében. Az énekesben, aki mindig is büszkén vállalta, hogy szegénységben élt, úgy tűnik, ismét előtörtek az emlékek.

Borús szöveg vidám videóklippel: a Road Movie kilencedik része Tolna felé kalauzolta a közönséget Horváth Tamás énekessel, aki a sorozat által ismét felidézte a szegénységben eltöltött éveket, amelyek ennek ellenére sok szép emléket égettek belé. A klip szeptember végén látott napvilágot és úgy tűnik, ez a felkérés, illetve a forgatás igen nagy hatással lehetett Tamásra, Instagram-oldalán ugyanis most ismét a gyerekkori emlékek kerültek előtérbe.

(A legfrissebb hírek itt)

Bár korábban már megmutatta a házat, ahol annak idején élt, most ismét előkerült egy fotó a Tamásiban álló romos épületről, amit büszkén osztott meg a követőivel a neten.

“Másnak csak rozoga ház, nekem a gyermekkorom. Másnak ez szegénység, nekem a boldogságom. Másnak szégyen lenne? Nekem büszke kezdet. Ahonnét jövök, sokat jelentett. Mindig visszanézek, és visszafogok. Nem telhet el úgy év, hogy rá nem gondolok… hogy ki voltam és ki leszek. Hittel, szeretettel, tovább megyek” – olvasható a kép mellett.

A Road Movie keretében készült Tolna felé című klipes dalt, amit egyébként nem Tamásiban, hanem egy attól nem messze található településen, Nagyszékelyen forgattak, itt érheti el:

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)
Tolna megye Horváth Tamás szülőház gyerekkor szegénység

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/horvath-tamas-szulohaz-gyerekkor-romos-szegenyseg-buszkeseg/sr6nfy0

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?