okt 16, 2020
18 Views
0 0

Mása és a medve egyik részét nézték a fivérek, amikor a lecsaptak rájuk a rendőrök – videó

Written by

Eseménydús hajnaluk volt az érdi rendőröknek csütörtökön, hiszen három embert is elfogtak egy órán belül. Először egy 42 éves helyi férfit kaptak el, aki elfelejtette megkezdeni a jogerősen kiszabott börtönbüntetését.

Ezt követően a Fejér megyei Ercsi településre utaztak egy testvérpár felkutatására. Az idősebb ellen lopás elkövetése miatt a Székesfehérvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, öccsét pedig több érdi lopás miatt keresték.

Az előzetes információk szerint a szökésre hajlamos fivérek anyjának házát a műveleti egységek tagjai körbevették, biztosították az összes lehetséges menekülési útvonalat, míg kollégáik a törvény nevében szólították fel bebocsátásukra az otthoniakat. Mivel az ajtó a bentiek szerint a hiányzó kulcs miatt nem akart nyílni, gyorsabb és hatékonyabb megoldásra volt szükség. A rendőrök az éppen kéznél lévő kossal betörték az ajtót, majd betódultak a lakásba, a kulcs a zárban lógott.

[embedded content]

A tévében a Mása és Medve mese ment, de a házban tartózkodók közül ketten szokatlan helyet választottak mesenézésre. Az egyik keresett férfi egy szekrény mögötti sarokban bújt meg, a másik -pedig a tévékészülék mögött toporgott feltartott kézzel. A 26 éves férfit, valamint 20 éves öccsét is megbilincselték, majd bevitték a rendőrségre.

A fiatalabbat három rendbeli lopás és egy rendbeli csalással gyanúsították meg. Módszere szerint Érd különböző pontjain vadászott, megfigyelte a kiszemelt és leszólított járókelők pénztárcájának tartalmát, majd a lopott bankókat ruhájába rejtve gyorsan elmenekült. Egyiküktől 40 ezer forintot kért kölcsön szeptemberben azzal, hogy még aznap visszaadja. Ez azóta sem történt meg. Áldozatait összességében több tízezer forinttal rövidítette meg. Kihallgatásán egyik cselekményt sem ismerte el.

24.hu/belfold/2020/10/16/masa-es-a-medvet-neztek-a-bunozo-fiverek-amikor-a-lecsaptak-rajuk-a-rendorok-video/

Komment írása

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?