máj 17, 2021
12 Views
0 0

Marad a hűvösön a főnöke megölésével és felgyújtásával gyanúsított férfi

Written by

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a sértettnél alkalmi munkavállalóként dolgozott.

2020. április 12-én az esti órákban Tatabányán a gyanúsított és a sértett szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított több alkalommal megütötte a fején a munkaadóját, aki a bántalmazás következtében a helyszínen elhalálozott. Ezt követően a gyanúsított a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte a sértett holttestét, és azt a sértett tatai tanyájára szállította.

Ott a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A gyanúsított cselekménye emberölés bűntettének megállapítására alkalmas – olvasható Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. május 19. napján elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Majd a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szőkés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a tanúk jogellenes befolyásolásának a veszélye.

A főügyészség indítványának a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája helyt adott és a férfi letartóztatását 2021. július 19. napjáig meghosszabbította.

Nyitókép: Police.hu

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?