márc 29, 2021
5 Views
0 0

Már negyedik hete zárva tart Zsidró Tamás szalonja: millióktól esik el a sztárfodrász a korlátozások miatt

Written by

Milliókat bukik Zsidró Tamás! A sztárfodrász szalonja már negyedik hete, pontosabban március 8-a óta tart zárva a koronavírus-járvány megfékezésére meghozott korlátozó intézkedések miatt.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nem ismeretlen a helyzet, mert mi az első hullámnál is öt-hétre bezártunk. Reméltük erre nem kényszerülünk rá ismét, de tényleg súlyos a járványhelyzet. Sajnos így kimarad a húsvéti időszak is, ami a szépségiparnak kiemelt időszak. Én például milliókat bukom, mert ez idő alatt zárva vagyunk – mondta az AcNews-nak Zsidró Tamás, aki munkatársait a zárás ellenére is kifizeti. Mint mondja, a recepciósok most is dolgoznak, ugyanis a hosszabbítások miatt folyamatosan át kell rakni a vendégek időpontjait, a fodrászok pedig kényszerpihenőn vannak, de megkapják a teljes fizetésüket.

– Mindegyikük kiváló szakember, akikkel hosszú évek óta dolgozunk együtt. Nem tehetem meg velük, hogy bizonytalan ideig pénz nélkül hagyom őket, főleg, hogy erről az egészről nem tehetnek – tette hozzá a sztárfodrász, akit bár beoltottak az AstraZeneca vakcinával, mégis elkapta a vírust.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/zsidro-tamas-szalon-bezaras-milliok-bukas/50hrqgx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?