ápr 27, 2021
3 Views
0 0

Már négy nagyvállalalat kínálja fel dolgozóinak a vakcinát

Written by

Három napon belül a negyedik nagyvállalat jelentette be, felajánlja dolgozóinak a koronavírus-vakcinát. Az a kettő, amelyik közölte is, hogy melyik oltóanyagot kaphatnak a munkatársak, azt írta, a kínait.

A hétvégén a Mercedes árulta el, hogy koronavírus elleni oltóanyagot ajánl fel a dolgozói számára és oltópontokat alakít ki, így a gyárban le tudják bonyolítani az oltást.

Tegnap a Mol közölte, ott is felkínálja az oltást az alkalmazottaknak, mégpedig a kínai Sinopharm vakcinával olthatják a munkatársakat.

Ma a Magyar Suzuki Zrt. írta, hogy oltópontot alakít ki az üzem területén, de nem árulták el, pontosan melyik vakcinát használhatják, úgy fogalmaztak, hogy a kormány által rendelkezésre bocsátott oltóanyagot kaphatják a dolgozók.

Most pedig a Richter Gedeon Nyrt. folytatta a sort, a cég oltópontjain, mégpedig kínai vakcinával olthatják az alkalmazottakat, akik kérik azt.

24.hu/fn/gazdasag/2021/04/27/nagyvallalatok-cegek-vakcina-oltas-munkatars-dolgozo-kinai-vakcina-oltopont-mercedes-mol-richter-suzuki/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Gazdaság
banner

Vélemény, hozzászólás?