ápr 5, 2021
12 Views
0 0

Már három kilométeres a kocsisor Hegyeshalomnál

Written by

Torlódik a forgalom Ausztria felé Hegyeshalomnál – közölte az Útinform a honlapján hétfő délután.

Az MTI tudósítása szerint korábban az M1-es autópálya-határállomáson Ausztria felé mintegy másfél kilométeres volt a kocsisor, késő délutánra már csaknem 3 kilométeres lett a torlódás, és a várakozási idő a rendőrség tájékoztatása szerint egyről két órára nőtt.

Az Útinform közölte, hogy az 1-es főúti kishatár és a jánossomorjai határ forgalma is torlódik, ezért aki teheti, válasszon inkább másik átkelőhelyet.

A rendőrség honlapjának adatai szerint Jánossomorjánál is várakozással kell számolniuk a személyautóknak Ausztria felé. Ott korábban egyórás volt a várakozási idő, de ez is két órára nőtt.

A szerb határszakaszon Magyarország felé alakult ki torlódás. A személyautóknak Röszkénél egy, Tompánál kettő, míg a teherautóknak Tompánál három órát kell várakozniuk. Ásotthalomnál is egyórás várakozásra kell készülniük a Magyarországra tartó személyautóknak.

Emellett továbbra is egy órát kell várakozniuk a Románia felől érkező teherautóknak Ártándnál – derül ki a rendőrség hétfő délutáni adataiból.

Kiemelt képünk illusztráció: Gépjárművek a hegyeshalmi határátkelőhelyen 2020. március 18-án. MTI / Filep István

24.hu/belfold/2021/04/05/torlodas-hegyeshalom-roszke-kocsisor-ket-ora-varakozas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?