jún 9, 2021
9 Views
0 0

„Már az utolsó előtti fázisban van” – Nemsokára napvilágra kerül a közös ellenzéki program

Written by

„Ez egy vitairat, amit társadalmi vitára szeretnénk bocsátani” – fogalmazott Karácsony Gergely az ATV Híradójának. A program szövegét egy honlapon közölik majd, ami egy interaktív felület lesz, itt lehet majd véleményezni is.

(A legfrissebb hírek itt)

Az az ellenzéki pártok az elmúlt időszakban már elég sok javaslatot fogalmaztak meg és osztották meg a publikummal, így sok meglepetés ebben a programban nem lesz.

„Az biztos, hogy egy sokkal igazságosabb és sokkal demokratikusabb Magyarország víziója rajzolódik ki ebből” – tette hozzá a főpolgármester.

– A hatpárti program által kialakított „térképtől” nem nagyon lehet eltérni, hiszen egy koalíciós kormányzásra készülünk, mind a hat párt támogatása kell ahhoz, hogy a miniszterelnök kormányozni tudjon. Ami fontos, hogy ki hova teszi a hangsúlyokat, ki milyen jövőképet kínál: ebben nagy mozgástere lesz a miniszterelnök-jelölteknek” – hangsúlyozta Karácsony.

Ez is érdekelheti: Breaking: az ellenzéki összefogás közzétette leendő kormányzásuk alapelveit – Ezt ígérik, ha nyernek 2022-ben

Arról biztosította az embereket, hogy ő maga élni fog ezzel a mozgástérrel, és nem fog olyat mondani, ami ellentétes ezzel a programmal, olyat fog képviselni, ami a program velejével azonos, de nagyobb súlyt szeretne helyezni bizonyos ügyekre.

“Ha úgy tetszik, bizonyos szimbolikus vagy világnézeti vagy nemzetpolitikai ügyekben egy centristább, bizonyos társadalompolitikai, gazdaságpolitikai ügyekben pedig inkább egy szociáldemokrata hangsúlyt szeretnék adni ennek a programnak, de nem lesz semmi ellentétes az én miniszterelnöki programomban, azzal ami ebben a hatpárti programban szerepel” – zárta mondandóját Karácsony Gergely.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/politika/karacsony-gergely-kozos-ellenzeki-program/cfk2sfy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?