máj 26, 2021
10 Views
0 0

Már 800 településen van ott a DIGIMobil

Written by

Ugyan küszöbön a cég értékesítése, de közben nem áll le a mobilhálózati fejlesztésekkel az ország negyedik mobilszolgáltatója, a Digi. A DIGIMobil szolgáltatás immár 800 hazai településen érhető el, a vidéki terjeszkedés mellett a nagyvárosokban is folyik a hálózat folyamatos bővítése.

Immár 800 településen érhető el legalább részlegesen a Digi Távközlési Kft. mobilszolgáltatása, mely éppen két évvel ezelőtt indult el Magyarországon, akkor még tesztüzemben. A szolgáltató által kiadott közlemény szerint az “elsöprő siker” a kedvező feltételeknek (sic!) és a hálózat építésére fordított, pontosan nem részletezett mértékű befektetéseknek köszönhető.

Az újonnan lefedett települések listája a következő:

Almáskamarás, Balatonfűzfő, Balogunyom, Békéssámson, Borsodnádasd, Fajsz, Gecse, Hahót, Hegyfalu, Kistelek, Kisunyom, Kozármisleny, Magyarszecsőd, Nagyszokoly, Polgár, Rábahídvég, Sajóörös, Sajószöged, Szarvaskő, Szemely, Szigethalom, Tahitótfalu, Vasegerszeg, Zsédeny, Zsámbok

Atlassian felhasználók, gyülekezzetek! (x)

Június 8-10. között ismét lesz META-INF Atlassian Day. Az eddigi legizmosabb előadói lineup, nemzetközi előadókkal. Fókuszban az új Cloud és Data Center megoldások.

Atlassian felhasználók, gyülekezzetek! (x) Június 8-10. között ismét lesz META-INF Atlassian Day. Az eddigi legizmosabb előadói lineup, nemzetközi előadókkal. Fókuszban az új Cloud és Data Center megoldások.

A fentiek mellett ebben az évben a Digi többek között további olyan jelentős regionális központokban is fejlesztette mobil hálózatának sűrűségét és minőségét, mint Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Dunaújváros, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém, Nyíregyháza, Kecskemét és Békéscsaba.

Mindez valamelyest felértékelheti a céget a 4iG-val folytatott, idén márciusban bejelentett felváráslásról szóló tárgyalások során, melynek egyik fontos sarokpontja a felek által kialkudott ár lehet majd. A Digi egyébként az idei első negyedév végén csaknem 170 ezer mobilos előfizetővel rendelkezett, vezetékes ügyfélbázisának mérete ugyanakkor – különösen az Invitel-akvizíció óta – ennek a többszöröse.

www.hwsw.hu/daralo/63310/digi-mobil-mobilhalozat-digimobil-fejlesztes.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?