máj 28, 2021
14 Views
0 0

Magyar Nemzet: A TEK elvitte Tasnádi Pétert

Written by

Tasnádi Péter lehetett az egyik személy a Magyar Nemzet szerint, akit a Terrorelhárítási Központ egyik felszámoló egysége fogott el csütörtökön Budapesten. Azt írják, a férfit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették. Hétvégén várhatóan vizsgáló bíró elé viszik, aki dönthet a letartóztatásáról.

A megyei főkapitányság valóban adott ki ma egy közleményt, ami szerint “egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki. A nézeteltérést a volt férj úgy kívánta rendezni, hogy egy budapesti személlyel felvette a kapcsolatot, aki több társával és a volt házastárssal együtt a sértett lakcímére ment. Ezt követően rábírták a sértettet arra, hogy a volt férj kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen”.

A rendőrség videót is készített az elfogásról:

444.hu/2021/05/28/magyar-nemzet-a-tek-elvitte-tasnadi-petert?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?