ápr 6, 2021
4 Views
0 0

Magára tetováltatná szponzorait a fiatal teniszező – ennyibe kerül egy reklám a felkarján

Written by

Különleges bevételi forrásra tehet szert Oleksandra Oliynykova (20). A női világranglistán mindössze a 655. helyen álló horvát teniszező a játékával eddig nem tudott rivaldafénybe kerülni. Most viszont sikerült elérnie, hogy róla beszéljenek, ugyanis reklámfelületnek ajánlotta fel a testét.

(A legfrissebb hírek itt)

Bejelentése szerint egyelőre a jobb karjára, a könyöke feletti részre lehet pályázni, igény esetén oda tetováltat egy 15×8 centiméteres hirdetést. Szívesen reklámoz bármit, ami nem tartalmaz elítélendő üzenetet vagy trágár szavakat. A német Bild szerint már akadt is jelentkező, aki 5415 dollárt (1,6 millió forintot) kínált neki.

Betöltés…

– Üzenetét, termékét vagy művészeti alkotását szívesen mutatom meg a világ bármely teniszpályáján. Még csupán húszéves vagyok, de úgy gondolom, a legpatinásabb létesítményekben, például a wimbledoni centerpályán is játszom majd. Ott pedig még nagyobb figyelem fordulhat az általam reklámozott termékre, amit sokszoros áron lehet aztán értékesíteni – fogalmazott Oliynykova, akinek állítása szerint nincs feltűnési viszketegsége, csupán pénzt szeretne keresni.

Noszály Sándor (49), a 80-as és 90-es évek hazai teniszcsillaga, a Nagy Ő című párválasztó tévésorozat korábbi főszereplője szerint korábban sem Magyarországon, sem külföldön nem fordult még elő, hogy egy játékos „áruba bocsátotta a testét”.

Betöltés…

Ez is érdekelheti: Kiderült, melyik edző segíti Babos Tímeát az idény végéig

– Leginkább a bokszolókra volt jellemző, hogy a hátukra festettek reklámokat, Oliynykova az első teniszező, aki saját magán hirdet valamit. Viccesnek tartom, rendkívül jó marketingfogás, amit szerintem nem is biztos, hogy ő talált ki, kapott hozzá segítséget – magyarázta Noszály lapunknak.

– Jó eséllyel pénzszűkében van, sokat jelenthet neki a néhány ezer dollár pluszbevétel. De az is lehet, hogy szerepelni akart, s ezt a célját el is érte, hiszen róla ír a sajtó. Úgy vélem, ezzel nincs baj, semmi rosszat nem tett, és ő maga hangsúlyozta is, hogy szeretne a jó ízlés határain belül maradni, ami a reklámozást illeti.

8 milliót keresett a pályán﷯

Oleksandra Oliynykova markát a teniszpályán elért győzelmeinek köszönhetően eddig összesen mindössze 26 104 dollár (8 millió forintot) ütötte. Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi áron már öt, a testére tetovált hirdetéssel meg tudná szerezni ezt az összeget.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Minden, amit a férfiak legfontosabb szervéről tudni lehet (x)

www.blikk.hu/sport/egyeni/tetovalas-teniszezo-szponzoralas/dpt6ws4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?