jún 7, 2021
14 Views
0 0

Magánzárkát kapott a móri mészáros

Written by

Februárban már megrovásban részesítette a Kozma utcai börtön igazgatója Weiszdorn Róbertet, aki akkor a járványügyi szigorítások ellen lázadt fel. A móri mészáros most újra nem bírt magával: a szóbeli megrovás után ezúttal a legszigorúbb büntetést, két hét magánzárkát kapott.

Weiszdorn idén már a második balhéját követte el

Weiszdorn februárban az ellen lázadt fel, hogy a pandémia miatt lezárták a börtön udvarának nagyobb részét, ekkor látványosan körbesétált az elzárt területen is. Ez éppen elég volt egy szóbeli megrováshoz. A móri mészáros ezúttal sokkal nagyobbat vétett: egy mobiltelefont rejtett el a cellájában, amit egy másik rabbal oszt meg. Bár a rabok használhatnak telefont, azon csak korlátozott ideig beszélhetnek szeretteikkel. Weiszdornnak nyilván ebből lett elege, és többet szeretett volna kint lévő szeretteivel, szüleivel és gyermekeivel beszélni.

A móri mészáros a legszigorúbb büntetést kapta, amikor megtalálták nála a telefont. „Idáig tényleg semmi gond nem volt Róberttel, most pedig rövid időn belül kétszer is nagyot hibázott. Először a járvány miatti szigorú szabályok ellen lázadt fel, most pedig jött a tiltott telefon ügy. Az elsőért még csak szóbeli megrovást kapott, most azonban már nem úszta meg ennyivel. Biztos vagyok benne, hogy itt a rossz szériának vége szakad és újra mintarabként viselkedik majd a védencem – mondta el a Blikknek Weiszdorn ügyvédje, dr. Lichy József.

Hír TV/ Ripost

hirtv.hu/ahirtvhirei/maganzarkat-kapott-a-mori-meszaros-2522876?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?