jún 3, 2021
14 Views
0 0

Madeleine McCann-ügy: a legfőbb gyanúsított ismerősei rettegnek attól, hogy sosem kerülhet rács mögé

Written by

Tavaly a 44 éves német pedofilt, Christian Bruecknert vádolták meg Madeleine McCann elrablásával, aki jelenleg is börtönbüntetését tölti drogügyei miatt. A német ügyészek azt állították, hogy bizonyítékuk van arra, hogy Madeleine meghalt és azonosították a fő gyanúsítottat, azonban Bruecknert nem vádolták és nem hallgatták ki a kislány eltűnése miatt.

(A legfrissebb hírek itt)

Azonban többen attól tartanak, hogy a férfit sohasem fogják bíróság elé állítani Madeleine eltűnésével kapcsolatban. Azok akik közel álltak hozzá Portugáliában egyszerűen nem tudják elhinni a történteket.

Őrültség, hogy a német rendőrök nem vették észre Chris-t a börtönben, és nem hallgatták ki. Attól félünk, hogy soha nem fog szembenézni az igazságossággal, és amikor kiengedik visszatérhet ide– nyilatkozta a Mirrornak a férfihez közelálló portugál lakos

Peter Kirkham, a Scotland Yard egykori detektívvezetője szerint gyanítja, hogy a Brueckner ellen folytatott nyomozás gyorsan véget ér majd.

Egy évvel ezelőtt hallottuk, hogy Brueckner lehet a gyanúsított a McCann-ügyben. De azóta semmi. A nyilvánosság számára ez furcsának tűnhet, és úgy is tűnik, hogy a rendőrség húzza az egészet. A gyanúsított azonosítása és meghallgatása nagyon messze van attól, hogy elegendő mennyiségű vád álljon rendelkezésre, hogy elítéljék őt– nyilatkozta Kirkham

A férfit már 1994-ben, 17 éves korában elítélték szexuális bűncselekmények miatt, és összesen 17 alkalommal állt bíróság elé eddigi élete folyamán, többek között lopásért, testi sértésért, ittas vezetésért, kábítószer birtoklásáért is.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/mccann-ugye-nemet-pedofil-letartoztatas/exc5l1v

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?