nov 21, 2020
10 Views
0 0

LMP: A kormány hallgasson Müller Cecília szavaira is

Written by

LMP: A kormány hallgasson Müller Cecília szavaira is

“Az LMP arra biztatja a kormánypártokat, hogy akár együtt is adjanak be módosító javaslatot az alapvető élelmiszerek áfacsökkentésére. Kósa Lajos, a Fidesz képviselője az Országgyűlés pénteki plenáris ülésén kijelentette, hogy megítélése szerint a szódavíz alapvető élelmiszernek számít. Az LMP szívesen belevenné a szikvizet az alapvető élelmiszerek sorába, ha a Fidesz ugyanezt megtenné a magyar zöldségek és gyümölcsök esetében.” – írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a párt.

LMP: A kormány hallgasson Müller Cecília szavaira is

Mint olvasható: “Az LMP kész együttműködni a kormánnyal az alapvető élelmiszerek áfacsökkentésében, azért, hogy minden magyar család elérhető áron jusson hozzá az egészséges almához, krumplihoz, hagymához, és egyéb terményekhez, hogy ezek fogyasztásával is erősítse immunrendszerét, ami járványhelyzetben különösen fontos.

A kormány hallgasson Müller Cecília tisztifőorvos szavaira is, aki napi három almát tanácsol fejenként járványhelyzetben elfogyasztani. A kormányon a sor, hogy ezt az áfacsökkentéssel elérhetővé tegye a magyar emberek számára.”

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201121-lmp-a-kormany-hallgasson-muller-cecilia-szavaira-is

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?