márc 29, 2021
5 Views
0 0

Liptai Claudia: A tartalom nélküli influenszerek egyre nagyobb teret kapnak

Written by

A lányának sem engedte, hogy YouTube csatornát indítson.

Liptai Claudia a férjével közös rádióműsorában, az ÉdesKettesben beszélte ki az influenszereket, akiknek többségét nem tartja követendő példának.

Ha eltűnne az Insta és a Facebook, jónéhány ember elfüstölne, mert csak abban a térben léteznek. Persze ha van kereslet, van kínálat is. Az más kérdés, hogy sok esetben nincs ezek mögött az emberek mögött valós tartalom. Megint más világ a Youtubberek világa, ott is vannak olyanok, akiket érdemes követni, de sajnos ott is sok a valódi tartalom nélküli videómegosztó

– mondta a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki korábban a saját lányát is visszatartotta attól, hogy szerepeljen.

Négy évvel ezelőtt Panka felém fordult és azt mondta, szeretne egy Youtube csatornát csinálni. Akkor én azt mondtam, hogy bár nagyon szeretem és támogatom őt, tisztában vagyok a képességeivel, de csak akkor indítson Youtube csatornát, ha azon valamit tényleg csinál. Csak azért elindítani, hogy a hatszázadik legyen valamiben vagy azért elindítani, mert az buli, inkább ne. Pláne, hogy emiatt kapná is az ívet a videók alatt, ami nagyon rosszul érintené. Akkor azt mondtam neki, hogy ne indítson ilyet.

24.hu/elet-stilus/2021/03/29/liptai-claudia-tartalom-nelkuli-influenszerek-youtube-lanya-panka/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?