ápr 6, 2021
6 Views
0 0

Lezárt ügyek: A támadó ásványvizet vett a rablás után

Written by

A rabló bement abba boltba ásványvizet vásárolni, ahová percekkel azelőtt bemenekült a támadás sértettje. A rendőrök azonosították, majd elfogták a támadót. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2020. július 28-án 18 óra 30 perc körül Miskolcon egy belvárosi benzinkútnál pénzt követelt egy férfitól, aki a fenyegetés hatására elárulta, hogy van nála alig kétezer forint. Az útonálló erőszakkal elvette mind, majd megütötte a sértettet, aki bemenekült az üzemanyagtöltő állomás kisboltjába, hogy segítséget kérjen. Támadója kisidővel követte őt a boltba, ahol vásárolt egy ásványvizet, majd távozott.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lezart-ugyek-a-tamado-asvanyvizet-vett-a-rablas

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?