ápr 4, 2021
4 Views
0 0

Lezárt akta: néhány órán belül rendőrkézre került a betörő

Written by

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 20 éves férfival szemben, aki betört egy ingatlanba Ambrózfalván. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2021. február 24-én hajnalban mászott át a családi ház kerítésén. Az udvaron lévő tárolóból benzinmotoros fűkaszát vett ki, ezután berúgta az ingatlan bejárati ajtaját és onnan laptopot, kávégépet és hajnyírógépet vett magához, majd távozott. A távol lévő sértett csak órákkal később – miután hazaért a munkahelyéről – vette észre értékeinek hiányát, és a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.
A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A megtartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított értékeket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.
A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/lezart-akta-nehany-oran-belul-rendorkezre-0

Komment írása

Article Categories:
police.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?