ápr 8, 2021
4 Views
0 0

Levelet írt a DK az MLSZ-nek az Eb-meccsek ügyében

Written by

Levelet írt a DK az MLSZ-nek az Eb-meccsek ügyében

A Demokratikus Koalíció levélben kérdezi meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ), hogy a szervezet pontosan hány néző beengedését vállalja a nyári Európa-bajnokság magyarországi meccseire.

A DK elnökségi tagja csütörtöki, online sajtótájékoztatóján kísérteties egybeesésnek nevezte, hogy a kormány szerdán jelentette be a “nyitásnak nevezett” járványügyi szabályokat, miközben ugyanaznap járt le az a határidő, amit az európai szövetség (UEFA) adott a rendező országoknak. Az UEFA ugyanis kikötötte, hogy csak olyan városokban lehet majd meccseket rendezni, amelyek vállalják, hogy nézőket engednek be a stadionokba – tette hozzá Ráczné Földi Judit.

A DK magyarázatot vár a kormánytól az ügyben, hogy Orbán Viktor kormányfő “hobbija” miatt jelentették-e be szerdán a nyitást – mondta a politikus.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, csak az a város rendezhet eb-meccset idén nyáron, ahol biztosítani tudják a nézők fogadását. Itthon viszont biztosan lesznek majd mérkőzések, az MLSZ ugyanis megerősítette, hogy a Puskás Aréna kész lesz majd fogadni a szurkolókat. 

Korai volt a kormányzati nyitás?

 atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210408-levelet-irt-a-dk-az-mlsz-nek-eb-meccsek-ugyeben

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?