ápr 11, 2021
6 Views
0 0

Létezik, hogy ez megvalósuljon? Közös videó Orbán Viktorral és Fekete-Győr Andrással

Written by

8 perce

Közös videóra hívja ki Orbán Viktor Fekete Győr András / Fotó: RAS archívum

Közös videóra hívja ki Orbán Viktor Fekete Győr András / Fotó: RAS archívum

Közös videó készítésére kérte fel a Miniszterelnököt Fekete-Győr András. A Momentumos miniszterelnök-jelölt azt szeretné, hogy közös videóban álljanak ki amellett, hogy minden magyar oltassa be magát.

Fekete-Győr Andrásnak nem az első különleges kampányötlete a Miniszterelnökkel való közös videózás: legutóbb hazugságvizsgálóra kötötte magát, hogy kiderüljön, tényleg úgy gondolja-e a dolgokat, ahogyan mondja. A hazugságvizsgálós tesztelés terve jól sikerült, ugyanis ő egy kérdésen sem bukott el, ám a mostani ötlet megvalósítása kicsit macerásabb annál, mint egy profi poligráf szakember felbérlése.

(A legfrissebb hírek itt)

Fekete-Győr András Momentumos miniszterelnök-jelölt Facebookon posztolt videójához azt írja:

“Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására.”

Hozzátette, hogy még mindig csak 4 millióan regisztráltak az oltásra. “Nincs most ennél fontosabb nemzeti ügy. Tegyük félre a pártpolitikát, és mentsük meg közösen több ezer magyar életét.”

Betöltés…

Ez is érdekelheti: A négy napos munkahetet és az eurót is bevezetnék: A Momentum bemutatta programját

“Ez nem pártpolitika! Szükségünk van összefogásra az oltások érdekében! Az ellenzék tavaly békejobbot nyújtott Orbán Viktornak, de ő azt akkor nem fogadta el. Mi azt látjuk, hogy több mint 20.000 magyar áldozattal a hátunk mögött szükség van egy széleskörű összefogásra az oltások érdekében. Ezért a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként arra kérem fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy egy közös videóban álljunk ki azért, hogy minden magyar oltassa be magát. Mert ez most a legnagyobb, közös nemzeti ügyünk.”

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Orbán Viktor Fekete-Győr András Politika közös

www.blikk.hu/aktualis/politika/fekete-gyor-andras-orban-viktor-video/1c29jm9

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?