okt 18, 2020
12 Views
0 0

Letartóztattak egy 35 éves pedofil férfit

Written by

Az érdi nyomozók elfogták, és őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta azt a 35 éves férfit, aki titkos szexuális viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal.

A férfi és a kislány kapcsolata két éve kezdődött: a férfi az akkor 11 éves gyereket a bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, és az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult – írja a police.hu.

A férfi végig tudta, hogy a kapcsolatukat a büntethetősége miatt titokban kell tartaniuk, a lányt is rávette, hogy ne beszéljen róla, nehogy lebukjon.

A férfi a Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több 100 km-t utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra. Az előzőleg üzeneteket váltva megbeszélt találkozókon többször szexuális kapcsolatot is létesített a kislánnyal. A viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyerek végül a szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett a rendőrségen.

Az érdi nyomozók is több 100 km-t utaztak, és szerda délután elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a 35 éves férfit. A kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a bűnös cselekedetét nem tagadta. A lakóhelyén a mobiltelefonját és a számítástechnikai eszközeit lefoglalták. Az azóta letartóztatott férfi ellen szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság. (police.hu)

444.hu/2020/10/18/letartoztattak-egy-35-eves-pedofil-ferfit

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?