jún 9, 2021
7 Views
0 0

Letartóztatták a Jászapátiban megvert családapa egyik támadóját – A férfi a lincselést megakadályozó Pócs Jánost is megfenyegette

Written by

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, politikusoktól nem megszokott szerepet vállalt a Fidesz országgyűlési képviselője, amikor a hét végén kommandósok védtek meg egy kétgyermekes családapát a bosszúra éhes szomszédoktól Jászapátiban.

(A legfrissebb hírek itt)

A megvert apa bűne csupán annyi volt, hogy zavarta a szemközti házban bömbölő zene. Pócs János a támadás hírére a helyszínre sietett, útközben maga riasztotta a rendőrséget, és akkor is ott volt, amikor bilincsbe verve kihozták S. Krisztiánt, az egyik gyanúsítottat, aki odaszólt a képviselőnek: „Ezt elintézted, Pócs, te leszel a következő!”

(Kapcsolódó: A gyermekei szeme láttára verték össze a családapát: lincselést gátolt meg Pócs János fideszes képviselő)

Az apa egyébként szerencsére csak könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. Azonban a a bántalmazás módjára figyelemmel fennállt a veszélye a súlyosabb sérülésnek is.

A járási ügyészség most azért indítványozta a korábban erőszakos bűncselekmény miatt büntetett férfi letartóztatását, mert fennállt a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk megfélemlítésével megnehezítené a bizonyítást, illetőleg újabb hasonló bűncselekményt követne el szomszédja ellen

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az indítvánnyal és letartóztatta a zenészt. A végzés nem végleges, mert a gyanúsított S. Krisztián tagadja tettét, így ő és védője fellebbezett – számolt be a 24.hu.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/s-krisztian-veres-csaladapa-letartoztatas-tagad-fellebbezes-pocs-janos-fenyegetes/5wxl6vm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?