márc 30, 2021
2 Views
0 0

Letartóztatták a férfit, aki lerángatott a kilences buszról egy nőt

Written by

Letartóztatták a férfit, aki lerángatott a kilences buszról egy nőt

A Budai Központi Kerületi Bíróság április 29-ig rendelte el a letartóztatást az erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel gyanúsított férfivel szemben.

A gyanú szerint a férfi március 27-én reggel lerángatott egy nőt a 9-es autóbuszról. A járműről leszállva hátulról átkarolta őt, lehúzta a kabátjának és a nadrágjának a cipzárját, majd erőszakosan fogdosni kezdte. Azután a földre dobta a nőt, ráült és lefogva tartotta. A sértett próbált kiszabadulni a férfi fogásából és többször segítségért kiabált. Végül járókelők húzták le róla a gyanúsítottat – írja az MTI a Fővárosi Törvényszék beszámolója alpján.

Hozzátették: a terhelt cselekménye – bizonyítottság esetén – kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Az ügyészség a szökés és elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását.

A gyanúsított a bíróság előtt nem tett részletes vallomást, nyilatkozatában azonban beismerte a cselekmény elkövetését. Bár a személyi körülményei rendezettek, bejelentett munkahelye és lakcíme van, nyilatkozata szerint szeretne a munkahelyén felmondani és a szülőhazájába hazatérni – írta a törvényszék.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210330-letartoztattak-a-ferfit-aki-lerangatott-a-kilences-buszrol-egy-not

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?