okt 18, 2020
7 Views
0 0

Letartóztatott a rendőrség egy 35 éves pedofil férfit

Written by

Az érdi nyomozók elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 35 éves férfit, aki titkos szexuális viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal – közölte honlapján a rendőrség.

A közlemény szerint a férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött. Az akkor 11 éves gyermeket egyre inkább bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult.

A férfi mindvégig tudta, kapcsolatukat – annak büntethetősége miatt – titokban kell tartaniuk, a lányt is erre vette rá, nehogy lebukjon.

Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra. Az előzőleg üzeneteket váltva megbeszélt találkozókon többször szexuális kapcsolatot is létesített a kislánnyal. Viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyermek végül szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett a rendőrségen.

Az érdi nyomozók is több száz kilométert utaztak, 2020. október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, bűnös cselekedetét nem tagadta. Lakóhelyén mobiltelefonját és számítástechnikai eszközeit lefoglalták.

Az azóta letartóztatott férfi ellen szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.

Kiemelt kép: police.hu

24.hu/belfold/2020/10/18/rendorseg-pedofil-elfogas-erd-szexualis-bantalmazas/

Komment írása

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?