máj 31, 2021
2 Views
0 0

Letartóztatásban az élettársát rendszeresen bántalmazó férfi

Written by

Az indítvány szerint a férfi 2021. április eleje és 2021. május 27. napja közötti időszakban a tatabányai családi házban és annak udvarán részben féltékenységből, részben amiatt, mert élettársa nem akart a tanítása mellett küzdősportot tanulni,  több alkalommal megfenyegette a nőt azzal, hogy megöli őt és a családját.

Az elkövető rendszeresen bántalmazta az élettársát testszerte kézzel, ököllel, lábbal, továbbá különböző eszközökkel. Az egyik alkalommal a férfi az élettársát egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, aminek következtében a sértett elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a sértettet egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta őt a székkel együtt. A férfi a nőt az akarata ellenére több alkalommal bezárta a házba, tőle a kulcsot elvette. Ezen kívül a gyanúsított az élettársát annak akarata ellenére többször megbilincselte.

A gyanúsított 2021. május 13-án egy férfit bilincselt annak akarata ellenére az asztal lábához, majd letérdepeltette, és az általa megszabott “légyfogó játékra” kényszerítette. Az elkövető a bilincs levételének időpontját attól tette függővé, hogy a sértett mikor tud egy legyet elkapni.

Az indítvány szerint szabadlábon hagyása esetén az elkövető a bizonyítást veszélyeztetné, valamint fennáll a bűnismétlés veszélye.

Az ügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte. 

A férfi elfogásáról, a helyszínen lefoglalt eszközökről készített rendőrségi videó a www.police.hu/hu/hirek- es-informaciok/legfrissebb- hireink/bunugyek/tek- rajtautes-tatabanyan oldalon tekinthető meg.

HírTV

hirtv.hu/ahirtvhirei/letartoztatasban-az-elettarsat-rendszeresen-bantalmazo-ferfi-2522538?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?