okt 14, 2020
8 Views
0 0

Leslie Mandoki üzent Ákosnak: ez a véleménye róla – videó

Written by

ma 17:51

Ákos Phil Collins Leslie Mandoki üzenet

Leslie Mandoki és Kovács Ákos / Fotó: Blikk

Leslie Mandoki és Kovács Ákos / Fotó: Blikk

Blikk-információ Blikk-információ

Közösségi oldalán keresztül üzent Leslie Mandoki Kovács Ákosnak.

1999 nyarán Ákos megtisztelő felkérést kapott: Leslie Mandoki meghívása nyomán ő fordította le a Tarzan című egész estés Disney-film Phil Collins által jegyzett dalait magyarra, és ő is énekelte fel a magyar változatokat a tutzingi Red Rock stúdióban. Leslie Mandoki azóta is nagy tisztelője Ákosnak, amit legújabb Facebook-bejegyzése is szépen alátámaszt. A művész egy friss videóbejegyzésben üzent az énekesnek.

(A legfrissebb hírek itt)

“Kedves Ákos barátom! Most, hogy megjelenik az új albumunk Magyarországon – a Living in the Gap és a Hungarian Pictures-, hosszú idők óta először van megint lehetőségem magyar újságírókkal beszélgetni. (…) Mindig felteszik a kérdést, hogy szerintem ki lenne az a nagy nemzetközi karrierre képes nagy magyar tehetség, mindig azt mondom, hogy az Ákos barátom” – mondta a művész a Facebookra feltöltött videójában, majd ezek után visszaemlékezett a Tarzan című film zenéje kapcsán tapasztaltakra.

“Egy csodálatos szövegíró, és én mindig mondom, hogy azért mert te a szakmát mindig mint szakma láttad és egy ilyen “holistico” aspectust láttál ebben az egészben” – méltatta Ákost Leslie Mandoki, aki egyébként a német szövegeket írta Phil Collins dalaira, míg Ákos magyar nyelvre ültette át azokat. “Nagyon jó volt együtt a munka, köszönöm szépen még egyszer. És neked most megjelenik az új élő dvd-d, amihez sok-sok sikert kívánok” – tette hozzá Mandoki, akinek azért fájó, hogy a járvány miatt elmaradt a budapesti koncertje, ahol a legújabb dupla lemezét mutatta volna be, de ami késik nem múlik és nagyon reméli, hogy hamarosan Ákossal is találkozhat újra.

Hallgassa meg a Tarzan című film betétdalait:

Gyermekember

Idegen érzés

Két vágy

(Ez is érdekelheti: Ákos gyermeke is színpadra állt az énekes első idei koncertjén)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)
Ákos Phil Collins Leslie Mandoki üzenet vélemény

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/leslie-mandoki-uzenet-kovacs-akos/qlv511b

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?