febr 27, 2021
18 Views
0 0

Lemondott a neki járó oltásról a Hajdú-Bihar megyei Polgár polgármestere

Written by

Lemondott a neki járó oltásról a Hajdú-Bihar megyei Polgár polgármestere

Lemondott a neki járó oltásról a Hajdú-Bihar megyei Polgár polgármestere. Úgy döntött, hogy hátrébb áll a sorban, mert városában vannak olyanok, akiknek nagyobb szüksége van a vakcinára. Orvosának ugyanakkor jelezte, amint lesz tömegesen oltóanyag, vagy felesleges vakcina, fél órán belül kész jelentkezni a védőoltásért. Az ATV Híradó riportja.

Két hete kezdődött el a lakosság oltása a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. A kisváros első embere azt mondta hogy a 14 nap alatt 261-en kapták már meg a védőoltást. A DK-s politikus is regisztrált. 10 napja hívta is a házi orvosa, hogy mehet oltásért, de nem ment.

“Bennem is, másokban is nagy az aggódás, hogy mikor kerülnek sorra, ezért a házi orvosomnak azt írtam vissza, hogy felajánlom ezt egy velem hasonló helyzetben lévő polgárinak. Én pedig egy rendkívüli helyzetben, például megmarad egy vakcina , akkor azonnal, de fél órán belül mindenképpen rendelkezésre tudok állni egy oltásra.” – mesélte Tóth József, polgármester.

A polgármester úgy látja, hogy egyre türelmetlenebbek az emberek, szerinte egy mentális pandémia kezd kialakulni a normális emberi kapcsolatok hiánya miatt. A polgáriak közül egyébként sokan várják már az oltást, de információjuk nem sok van.

A város első embere azt mondta, hogy sokan kérnek tőle segítséget, de kénytelen mindenkit visszautasítani, mert neki sincs ráhatása arra, hogy mikor és ki következik.

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210227-lemondott-a-neki-jaro-oltasrol-a-hajdu-bihar-megyei-polgar-polgarmestere

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?