ápr 26, 2021
9 Views
0 0

Lelki és fizikai terrorban tartotta a párját

Written by

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2015-től élt élettársi kapcsolatban a sértettel, amelyet a férfi italozása miatt már ez év augusztusától az erőszak jellemzett. A férfi ittasan gyakorta szidalmazta, tenyérrel arcon, ököllel háton, derékon ütötte, lökdöste, és olyan is volt, hogy megharapta a sértettet.

Két–három éve számos alkalommal előfordult olyan eset is, hogy a házukból távozni akaró nő előtt bezárta az ajtót, illetve a kezeit lefogva akadályozta meg abban, hogy elmenjen, az utóbbi időben pedig volt, hogy megöléssel fenyegette élettársát.

A sértett végül azt követően tett feljelentést a férfi ellen, hogy a gyanúsított 2021 áprilisában szexuálisan is bántalmazta, majd három nappal később, egy veszekedés során könyökkel mellkason ütötte az ágyban fekvő sértettet.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a személyi szabadság megsértésének bűntettével, szexuális erőszakkal, valamint kapcsolati erőszakkal és zaklatás bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását. Az indítvánnyal a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett és a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Nyitókép: Pexels.com

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?