ápr 27, 2021
10 Views
0 0

Leipzig: sajtóhírek szerint megvan Julian Nagesmann utódja

Written by

Osztrák sajtóhírek szerint a jelenleg a Red Bull Salzburgot irányító Jesse Marsch veheti át nyártól az RB Leipzig irányítását, miután Julian Nagelsmann megállapodott a Bayern Münchennel és a bajorok szakvezetője lesz.

Jesse Marsch már veszi is a kabátját Salzburgban? (Fotó: AFP)


Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a Bayern hivatalosan is bejelentette, hogy a nyáron távozó Hansi Flick helyét Nagelsmann veszi át a müncheni kispadon. 

Ami a lipcseieket illeti, a hírek szerint az amerikai Jesse Marsch a legesélyesebb a megüresedett edzői posztra, így Szoboszlai Dominik ismét együtt dolgozhat korábbi trénerével. A 47 éves szakvezető korábban segédedzőként is dolgozott a Leipzignél, 2019 óta pedig az osztrák testvérklubot, a Red Bull Salzburgot irányítja.

Marsch egyelőre csak annyit nyilatkozott, hogy nagyszerű ötletnek tartaná, ha lehetőséghez jutna vezetőedzőként Lipcsében. Igaz, ezt még Nagelsmann búcsúja előtt mondta a Sky Sportsnak.

A 90minuten.at ugyanakkor megjegyzi, hogy a nyáron szintén kispadot váltó Adi Hütter helyére, az Eintracht Frankfurt is kiszemelte az amerikai szakembert. 

www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/leipzig-sajtohirek-szerint-megvan-julian-nagesmann-utodja-2823163

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?