máj 31, 2021
18 Views
0 0

Lehet még jegyet venni az Eb-re – Kelleni fog a védettségi igazolvány, ez derült ki most róla

Written by

A futball szerelmesei örülhetnek a hírnek, hiszen lehetőségük van a Puskás Arénában megrendezett mérkőzésen való szurkolásra. A jegyértékesítés következő szakasza június 2-án, szerdán veszi kezdetét – olvasható az Index közleményében.

(A legfrissebb hírek itt)

A Magyar Labdarúgó Szövetség felhívta a figyelmet arra, hogy azok a szurkolók vásárolhatnak jegyet június 4-én, pénteken, akik 2021 májusban visszaváltották a belépőjegyeiket.

Hangsúlyozták, hogy az Európa-bajnokságon való részvételhez védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni minden drukkernek. Sokak számára meglepő lehet, de nem a helyszínen kell majd felmutatni az igazolványt. A focimeccs napja előtt reggeltől három különböző ponton (Groupama Aréna, Dózsa György út, Papp László Budapest Sportaréna) lehetséges az igazolvány bemutatása, ami után a bajnokságra menő személyek egy karszalagot kapnak.

A kiskorú nézők igazolvánnyal rendelkező gondviselő jelenlétében vehetnek részt az eseményen, nekik nem kell a karszalagot kiváltaniuk.

A pontok a jegyek kiváltásához reggel 8.00 órától 20.00 óráig vehetők igénybe.

Ez még érdekelheti: Eb 2021: egészen Ausztriáig mentünk, megnéztük, hogyan készül a magyar válogatott – Mutatjuk a képeket!

www.blikk.hu/sport/eb-2021/europa-bajnoksag-jegyek-vedettsegi-igazolvany/vw998s5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?