máj 31, 2021
5 Views
0 0

Legutóbbi szerepe is kihatott rá: aggódnak egészségéért, de nem áll le a munkával Anthony Hopkins

Written by

Bár vannak, akik aggódnak az egészsége miatt, Sir Anthony Hopkinsnak esze ágában sincs felhagyni a filmezéssel. A kétszeres Oscar-díjas walesi származású színész rengeteg felejthetetlen szerepet tudhat a háta mögött – vegyük példaként A bárányok hallgatnak (1991), a Zorro álarca (1998) és a Gyilkos ösztön (2015) című filmekben nyújtott alakításait -, de a mai napig óriási tempót diktál. A 83 éves legendás színész legutóbb Az apa (2020) című filmdrámában szerepelt, ahol egy demenciában szenvedő férfi szerepébe bújt, ám az a vágya, hogy még számos másik karaktert megformálva is feltűnhessen a filmvásznon – írja a Female First.

(A legfrissebb hírek itt)

“Imádok dolgozni. Jóleső érzés számomra az, hogy elhagyhatom a házat, hogy mindig valami mást csinálok, élvezem az újdonságokat, amelyek a munkámmal járnak. A feleségem, Stella nagyon aggódik az egészségem miatt. Egyszer meg is kérdezte tőlem, hogy addig akarok-e dolgozni, míg holtan esek össze? Annyit feleltem, igen, amíg az egészségem engedi. A színészet az én szenvedélyem” – mondta a Saga magazinnak a lovagi rangra emelt színészlegenda, aki azt is elárulta, mivel Az apa című filmben egy idős férfit kellett eljátszania, jóval idősebbnek kezdte el érezni magát a koránál: a háta és a lábai is fájni kezdtek.

“Ez a szerep kihatott az egészségemre. Amikor azt mondogattam magamban, hogy egy idős, demenciával küzdő ember vagyok, el is kezdtem hinni. Így működik az emberi agy. Miután már nem játszottam ezt a szerepet, fokozatosan lettem egyre jobban és jobban. Örültem, hogy újra a régi vagyok” – fogalmazott Hopkins, aki sokat olvas, gyönyörű képeket fest és memorizál dolgokat, hogy agya továbbra is élesen, tisztán és fiatalosan pöröghessen.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/anthony-hopkis-visszavonulas-egeszseg/3ncn516

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?