nov 20, 2020
7 Views
0 0

Légiósok: Szalai Attila iránt két Bundesliga-együttes is érdeklődik – NS-infó

Written by

A magyar válogatottban remek teljesítményt nyújtó Szalai Attila ígéretes jövő előtt áll. Erről tanúskodnak a sorozatos hírek, pletykák, amelyek a ciprusi Apollon Limassolban légióskodó középhátvéd klubváltását firtatják. Szerdán a török Hürriyet számolt be arról, hogy a huszonkétszeres török bajnok Galatasaray már januárban lecsapna a 22 esztendős védőre, míg korábban egy meg nem nevezett német élvonalbeli csapat megkereséséről lehetett hallani.

Két Bundesliga-együttes is élénken érdeklődik Szalai Attila iránt (Fotó: Szabó Miklós)


Hirdetés

A Nemzeti Sport értesülése szerint két Bundesliga-együttes élénken érdeklődik Szalai Attila iránt, ám hivatalos ajánlat még egyiktől sem futott be a nyolcszoros válogatott labdarúgóért. A ciprusi klubnál abban bíznak, hogy a jövő évi Európa-bajnokság után vélhetően megnő az ázsiója, ezért szinte biztosra vehető, hogy csak a kontinenstorna végeztével vált csapatot.

Az Apollon életében fontos üzlet lehet a játékjogának értékesítése, amit szemléltet, hogy lapunk információja szerint Nikosz Kirzisz klubelnök személyesen intézi az átigazolásával kapcsolatos ügyeket.

www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-szalai-attila-irant-ket-bundesliga-egyuttes-is-erdeklodik-ns-info-2795915

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?