máj 30, 2021
11 Views
0 0

Legendaként kezelték Tasnádi Pétert a szolnoki rendőrök

Written by

– Épp Szántó Öcsi bácsi érkezett hozzánk vendégségbe, akinek a zuglói házunk előtt meg is jegyeztem, hogy milyen pontos. Amint megfordultam, állig felfegyverzett kommandósok rontottak rám – idézte fel a történteket a Blikknek Tasnádi Péter. – Sokszor vettek őrizetbe hasonló körülmények között, de kisnyugdíjasként visszavonult életet élek. Azt hittem, egy 20-25 évvel korábbi ügy miatt keresnek, csak később kiderült, hogy önbíráskodással gyanúsítanak.

(A legfrissebb hírek itt)

Tasnádi elmondása szerint tucatnyi rendőr felvette a harci állást a lakásajtaja előtt. A dörömbölésre élettársa, Mini mezítláb nyitott ajtót, és csodálkozva tette fel a kérdést a kommandósoknak: miért nem csöngettek? Válaszul gépfegyverrel kikísérték az utcára Minit, aki már csak úgy mehetett el a mosdóba, hogy miközben a szükségét végezte, egy rendőrnő tornyosult fölötte.

– Szolnokon újabb 30 kommandós és egyenruhás várt rám, a rendőrségi épület ablakaiban fürtökben lógtak az emberek, többen a telefonjukkal vették fel minden lépésemet – folytatta Tasnádi.

Tasnádi úgy élte meg a szolnoki kihallgatást és az egy napig tartó fogdát, mint aki vendégségbe érkezett. Csupa emberséges, barátságos rendőr vette körül, akik a kihallgatás után hosszasan érdeklődtek a 90-es évek alvilági bűnügyei, legendás történetei iránt. Kiderült, többen is olvasták a magyar Keresztapa könyvét, követik a közösségi oldalait. Ráadásul az éjfélig tartott a kihallgatás alatt a rendőrök felküldtek egy autót Budapestre, hogy hozzanak neki három napra elegendő kóser ételt.

(Ez is érdekelheti: Tasnádi Péter videóban jelentkezett be az elengedése után)

– A törökszentmiklósi fogdán is sztorizgatnom kellett, a zárkában nem aludtam egy percet sem, attól féltem, hiába vagyok ártatlan, hosszú időre itt maradhatok. Péntek reggel papírt, ceruzát kértem és 18 oldalt írtam az új könyvemhez. Szerencsére szabadlábon védekezhetek, de amikor szombat délben fodrászhoz mentem, útközben is csak azt figyeltem, mikor-hol törnek rám ismét a kommandósok.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/tasnadi-peter-elfogas-tek-legenda/39cdzv3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?