okt 16, 2020
6 Views
0 0

Lecsózás közben hívta fel Orbán Viktort Donald Trump

Written by

Lecsózás közben hívta fel Orbán Viktort Donald Trump

A miniszterelnök éppen a vacsoráját melegítette, mikor megcsörrent a telefon.

Mint azt már mi is megírtuk, mikor a leköszönő amerikai nagykövet, David Cornstein az Ovális Irodában átadta lemondólevelét az amerikai elnöknek, Trump a beszélgetés közben egyszer csak azt mondta, „hívjuk föl Viktort!” A népszavának a nagykövet azt is elmondta, hogy mint később kiderült Orbán Viktor éppen a konyhájában volt, mikor megcsörrent a telefon.

Ez a Blikknek most maga a miniszterelnök is megerősítette: éppen lecsózni lészült, amikor megcsörrent a telefon.
„Épp a konyhában ügyködtem, melegítettem a vacsorát. Feleségem, Anikó saját termesztésű alapanyagokból készült, Európa-bajnok lecsóját kevergettem, amikor megcsörrent a telefonom. Trump elnök volt a vonal végén. »Hogy vagytok ti ott Magyarországon?« – szólt a kagylóba, majd aktuális témákról kezdtünk beszélgetni. Érdeklődtem az amerikai kampány állásáról. Azt mondta, éles a kampány, de nyerni fog” – idézte fel a beszélgetést Orbán Viktor, aki tegező viszonyban van az amerikai elnökkel.

Ezen felül szó esett még a koronavírus-járvány kezeléséről, és az amerikai vakcinakutatás aktuális állásáról is, amivel kapcsolatban a miniszterelnök azt is megkérdezte, a magyarok is hozzájuthatnak-e majd, ha az Egyesült Államokban lesz előbb vakcina. „Számíthattok rám” –felelte Trump.

atv.hu/24.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201016-lecsozas-kozben-hivta-fel-orban-viktort-donald-trump

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?