márc 30, 2021
5 Views
0 0

Lázár János a brüsszeli vakcinabeszerzésről: ha Nagy-Britannia az EU tagja maradt volna, biztosan több brit állampolgár halt volna meg a járványban

Written by

Lázár János a brüsszeli vakcinabeszerzésről: ha Nagy-Britannia az EU tagja maradt volna, biztosan több brit állampolgár halt volna meg a járványban

Telefonos interjút adott a Rádió 7 Közös Nevezű című műsorának Lázár János. A politikus Facebook-oldalán az öt érintett témából ki is emelt öt, általa fontosnak vélt állítást.

Lázár János szomorúnak nevezte, hogy a város megválasztott polgármestere „háborúzik” azok ellen, akik nem rá szavaztak. „Ez országos szinten is példátlan” – fogalmazott.

A koronavírus-járványt és annak kezelését érintve úgy vélekedett: ha Nagy-Briannia az EU tagja maradt volna, bizton állítható, hogy több brit állampolgár halt volna meg.

Lázár János szerint Magyarországon politikát csinálni a vakcinákból „súlyos emberkísérlet”, ezért „komoly felelősség terheli azokat a politikusokat, akik a keleti vakcinák ellen beszélnek”, ugyanis „tetteik emberéletekben mérhetők”.

A politikus a vásárhelyi vasútvillamosról és a makói fürdőről is beszélt. Az előbbi véleménye szerint országos ügy lett, mely egyre több várost érdekel; míg az utóbbival kapcsolatban azt mondta: nehéz tárgyalásokon vannak túl, de úgy véli győzni fognak. „Makón fejleszteni fogjuk a fürdőt, ápolni fogjuk a Makovecz-örökséget” – szögezte le.

www.atv.hu/belfold/20210330-lazar-janos-a-brusszeli-vakcinabeszerzesrol-ha-nagy-britannia-az-eu-tagja-maradt-volna-biztosan-tobb-brit-allampolgar-halt-volna-meg-a-jarvanyban

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?