máj 6, 2021
20 Views
0 0

Látványosan menekül a Hertha: két meccs alatt négy pont, már nem állnak kieső helyen

Written by

Nagyon bekezdett a Hertha és már a 13. percben vezetést szerzett. Egy távoli lövés Krzysztof Piatek elé pattant, aki éles szögből kilőtte a hosszú sarkot. Még az első félidő fele sem telt el, amikor már 2-0 volt a berlinieknek. Radonjic szép csel után ívelt be a bal oldalról, Peter Pekarik érkezett mintaszerűen, majd gyönyörűen fejelt a kapuba. Ezzel az állással a Hertha hirtelen a 14. helyre lépett fel úgy, hogy még mindig egy meccsel kevesebbet játszott (a tök utolsó, már kiesett Schalke ellenit).

(A legfrissebb hírek itt)

Itt az első két gól:

A második félidő elejét a Freiburg kezdte jobban, de gyorsan magához tért a Hertha. Bár a vendégek – elsősorban Sallai támadójátékával – szinte végig veszélyesebbek voltak, Dárdai csapata kiválóan védekezett. Szegény Sallait össze–vissza rugdosták, hárman is sárga lapot kaptak az ellene elkövetett szabálytalanságok miatt.

A meccs hajrája jött. A Hertha Cunha két lövésével veszélyeztetett, egy kapufa is segített a Freiburgon. Aztán egyre többet támadott a Hertha, a 85. percben pedig eldöntötték a meccset. A második gólpasszt adó Radonjic fantasztikus egyéni megoldással vitte végig az ellenfél térfelén, becselezte magát az abszolút gólhelyzetig, majd be is vágta.

A Hertha, amely sokkal motiváltabban küzdött a sikerért, teljesen megérdemelten nyert. Vasárnap újabb fontos meccset játszik majd. A szintén a kiesés ellen küzdő Arminia Bielefeldet fogadják. Dárdai Pál erre a találkozóra is győzelmet tervezett.

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/labdarugas-bundesliga-hertha-freiburg-sallai-roland/yzvn208

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?